• RasprodajaSALE
  • Novi artikliNOVO
  • Top artikliTOP
  • Shopovi
  • Vozila
  • Nekretnine
  • Oblak blog
  • Izaberite paketOBLAK SHOP
  • Registracija
  • Linkovi

Odnosi sa korisnicima


Oblak je kupoprodajna platforma i sve međusobne sporove između korisnika savjetujemo da sami riješite dogovorom. 

Naša preporuka je da prije kupoprodaje posjetite stranicu Online sigurnost. 

Ukoliko nastane problem sa korisnikom prilikom kupoprodaje i niste uspjeli naći dogovor, kontaktirajte nas a mi ćemo pokušati pomoći da riješite spor. Platio/la sam artikl ali nije mi isporučen
Za transakcije van ovog sajta OBLAK tim Vam ne može pomoći. Ono što Vam savjetujemo u tom slučaju da ostavite prodavcu negativan komentar i time umanjite šanse da taj prodavac nekog drugog prevari.  

Da bi izbjegli ovakve prevare u budućnosti savjetujemo Vam da pročitate našu Online sigurnost.

Preporuka OBLAK tima je da kupovinu isključivo vršite na ovom sajtu putem korpe radi vaše sigurne kupovine. Ovdje možete kupiti sve artikle osim pojedinih kategorija/potkategorija za koje je isključena korpa. 
Sve transakcije se odvijaju preko OBLAK platforme te zadržavamo određeno vrijeme isplate prodavcima. Na ovaj način štitimo kupce od mogućih prevara. 
Savjetujemo da komunikaciju sa prodavcem vršite pomoću OBLAK platforme kako bi Vam mogli pomoći u sporu sa prodavcem, u suprotnom Vam ne možemo pomoći. 
Upozorenje! Nikad ne kupujte artikl putem linka koji Vam je poslao prodavac kao poruku!Artikal koji sam kupo/la ne odgovara opisu koji je postavio prodavac
OBLAK tim Vam u ovom slučaju ne može pomoći jer nemamo uvid u stvarno stanje artikala koji se prodaju na ovom sajtu. Ono što Vam savjetujemo u tom slučaju da ostavite prodavcu negativan komentar i time umanjite šanse da taj prodavac nekog drugog prevari. 

Da bi izbjegli ovakve prevare u budućnosti savjetujemo Vam da pročitate našu Online sigurnost.Prodao/la sam artikl ali nisam dobio/la uplatu
Ukoliko je transakcija izvršena van našeg sajta OBLAK tim u tom slučaju Vam ne može pomoći. Ono što Vam savjetujemo u tom slučaju da ostavite korisniku negativan komentar i time umanjite šanse da taj korisnik nekog drugog prevari.

Da bi izbjegli ovakve prevare u budućnosti savjetujemo Vam da pročitate našu Online sigurnost. 


Ukoliko je transakcija izvršena na našem sajtu putem OBLAK korpe kontaktirajte naš tim za podršku putem admin panela ili kontakt obrasca.


Prodao/la sam artikl ali iz opravdanog razloga želim da otkažem prodaju
U slučaju da želite da otkažate prodaju artikla iz opravdanih razloga (nemate na stanju artikl ili iz nekog drugog razloga) obavijestite OBLAK tim u admin panelu o otkazivanju prodaje kako bi kupcu bio vraćen novac. 

Ukoliko je transakcija izvršena van platforme OBLAK sajta a primili ste uplatu od kupca, OBLAK tim Vas moli da kupcu vratite novac ili da mu isporučite artikl koji je već platio. Ukoliko postupite suprotno ovome, dobićete negativan komentar od kupca na Vašem profilu i bićete sudski gonjeni i trajno suspendovani sa ovog sajta zbog kršenja Uslova i pravila korišćenja OBLAK-a.